Vakantiehuis Arduina


Vakantie in Arduina: ontelbare mogelijkheden voor uitstappen

Het vakantiehuis bevindt zich in de Hoge Ardennen. Het landschap is zeer heuvelachtig en beheerst door prachtige gemengde bossen. De dorpen en gehuchten zijn klein en stil. Het water is alomtegenwoordig, in de rivieren en in de ontelbare beken. Op alle uitstappen wordt je overrompeld door indrukwekkende vergezichten.

Aan de voet van de heuvel stroomt de Lienne, een lieflijk Ardeens riviertje dat enkele kilometers verder uitmondt in de majestueuze Amblève. Deze rivieren bieden vele mogelijkheden voor waterpret en watersport: van pootjebaden tot kajakken en vissen.

Verschillende typische Ardense plaatsen liggen op minder dan een half uur rijden van de woning: Trois-Ponts, Stavelot, Vielsalm, Lierneux, Aywaille, Ferrières, Bomal, Durbuy, Erezée. Verschillende van de beste wintersportgebieden van het land zijn vlakbij. Het dorpje Coo, met de bekende watervallen en het pretpark Plopsa-Coo, is gemakkelijk bereikbaar. In Coo is er ook een ruim aanbod aan adrenaline-activiteiten. In Remouchamps zijn de beroemde grotten en het safaripark zeker een bezoek waard. Er zijn mogelijkheden genoeg voor een culinaire uitstap of een bezoek aan een museum. De wekelijkse markt met brocante in Bomal zorgt gegarandeerd voor een geslaagde zondag. Tijdens de zomermaanden is er elk weekend wel ergens een artisanale markt in een of ander dorpje.


Een heerlijke plek waar je je thuis kan voelen. Oog voor detail en afwerking. Het is een fantastisch huis op een ontzettend mooie plek en een goede uitvalsbasis voor wandelingen. Heerlijk! Debbie Keijner
verblijf met 8 volwassenen in november